avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 chiriasi, care ...

Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 chiriasi, care locuiesc in 2 case alipite cu curte proprie, ambele contoare electrice se afla in curtea vecinului. Primii 3 ani, am avut acces, de un an, a tras gard fara sa ne intrebe sau sa ii zica proprietarului, pt un catel. NO comment! Acum stau intre 0 ora si trei ore sa imi ridice siguranta. mentionez ca putea face gardul mai in spate cu 2 metri si sa imi lase accesul la contor. Ce pot face? Prorietarul este un papa-lapte...
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 01:40, 29 Septembrie 2023
Trebuie luată legătura cu furnizorul de energie electrică sa va mute contorul , nu știu cum de mai exista contoare în interiorul proprietăților când acum toate sunt în afara lor , adică în strada ca și cele de gaze , nemaifiind permisă amplasarea lor în case sau alte locuri particulare . Pentru asta aveți nevoie de ajutorul proprietarului dacă el este titularul contractului .
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt energie : am o locuinta propietate personala unde au locuit ... vacanta2007 vacanta2007 Furt energie : Am o locuinta propietate personala unde au locuit parinti mei, eu mergand acolo doar ocazional. Eu am chemat reprezentantii furnizorului de ... (vezi toată discuția)
Contoare separate curent electric HeheXD HeheXD Buna ziua,am o problema la care nu gasesc un raspuns.Locuiesc intr o casa cu chirie(de la stat),casa este inchiriata pe numele cumnatei mele.Anterior,casa a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, e vorba de lista de plata, de intretinere. e vorba ... Maria Chirac Maria Chirac Buna ziua, E vorba de lista de plata, de intretinere. E vorba despre un administrator care trece in lista 0 la apa calda si caldura la o persoana cu ... (vezi toată discuția)