avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 chiriasi, care ...

Restrictionare acces contor electric. Suntem 2 chiriasi, care locuiesc in 2 case alipite cu curte proprie, ambele contoare electrice se afla in curtea vecinului. Primii 3 ani, am avut acces, de un an, a tras gard fara sa ne intrebe sau sa ii zica proprietarului, pt un catel. NO comment! Acum stau intre 0 ora si trei ore sa imi ridice siguranta. mentionez ca putea face gardul mai in spate cu 2 metri si sa imi lase accesul la contor. Ce pot face? Prorietarul este un papa-lapte...
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 01:40, 29 Septembrie 2023
Trebuie luată legătura cu furnizorul de energie electrică sa va mute contorul , nu știu cum de mai exista contoare în interiorul proprietăților când acum toate sunt în afara lor , adică în strada ca și cele de gaze , nemaifiind permisă amplasarea lor în case sau alte locuri particulare . Pentru asta aveți nevoie de ajutorul proprietarului dacă el este titularul contractului .
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2023
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contoare separate curent electric HeheXD HeheXD Buna ziua,am o problema la care nu gasesc un raspuns.Locuiesc intr o casa cu chirie(de la stat),casa este inchiriata pe numele cumnatei mele.Anterior,casa a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, e vorba de lista de plata, de intretinere. e vorba ... Maria Chirac Maria Chirac Buna ziua, E vorba de lista de plata, de intretinere. E vorba despre un administrator care trece in lista 0 la apa calda si caldura la o persoana cu ... (vezi toată discuția)