avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate Deyoo92

Activitate Deyoo92

Buna ziua. Am câteva întrebări, sper sa ma puteți ajuta. In urma cu puțin timp am avut botezul fetiței. Am încheiat un contract cu un restaurant in care nu scrie nici ca trebuie sa plătim băutura (apa, sucul și berea) nici ca acestea ar intra in meniul stabilit, doar ca ni s-a spus verbal ca acestea sunt din partea lor. La sfârșitul petrecerii, pe bonul de consum acestea au fost adăugate. Bineînțeles ca nimeni nu recunoaște nimic. Am achitat o mare parte din suma datorata, doar ca pe restul am refuzat sa ii dau pana nu se lămurește treaba. Reprezenta restaurantului m-a amenințat ca ma da in judecată dacă nu plătesc restul de banii. Întrebările mele sunt: dacă ma da in judecată pot proba ceea ce am discutat la început? Care sunt consecințele dacă ei au câștig de cauza? Plus de asta când am ajuns la restaurant, era un afiș pe care scria ca nu au autorizație ISU! Mi-am asumat fără sa știu de la început, fără sa ma înștiințeze, viața atâtor persoane. Ma pot lega de asta intr-un viitor proces? Mulțumesc!