avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate MEREUTA Sorin

Activitate MEREUTA Sorin

Probele noi au fost ca "castigatoarea" nu vorbește cu copii ei si ca are interdicție sa isi viziteze nepoții. Ca niciodata nu o locuit în satul respectiv si sa aiba grija de bolnav in perioada cand lo avut in grija si o beneficiat de bănuiți aia pentru însoțitor. Dovedit prin ancheta primăriei. Si tot prin ancheta primăriei zice ca ii aplica corecții fizice. La examenul de la iml doamna doctor zicea ca "câștigătoare nu poate avea grija de el fiind dominatoare și alte minuni si ca nu recomandă ca sa fie in îngrijire la ea. Ea niciodata nu a contestat in instanta ca o fost internata la psihiatrie dar nici noi nu am putut face rost de acel act, atat stim ca o fost internata de trei ori în spitalul de psihiatrie Socola din IAȘI dar un act oficial nu am putut obține de acolo si nici judecătorul nu o cerut odată ce ea o zis ca o fost internata acolo pentru diferite motive. Noi am cerut ca sa il avem in grija si toate mostenirile lui sa ii ramana " câștigătoarei" dar ea își dorește ca el sa nu mai fie o piedică în viata ei, ca tot timpul io dorit moartea ca la o evaluare nu so comportat cum trebuie si o pierdut dreptul de însoțitor.
Totusi in al 12-lea ceas se poate cere o expertiză medicală ca acea persoana care are internari la psihiatrie este capabilă să aibă grijă de un bolnav cu probleme psihice?
Nici avocata nu se aștepta la asemenea hotărâre. S-a pierdut si ea când am întrebat-o ce mai putem face. Din cauza asta am adresat această întrebare aici. Nu cunosc nimic din treburile astea juridice.
Am o singura intrebare: in prima instanță am câștigat, iar la recurs am pierdut cu toate ca am adus probe noi si procurorul de caz a zis sa se mentina prima sentință. Pe scurt i s-a dat dreptul de tutore asupra unui bolnav psihic la o persoana cu internari la psihiatrie. Mai sunt cai de atac? Sau ne rugam pentru acea persoana sa mai traiasca?