avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În prima instanță am câștigat si la recurs am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În prima instanță am câștigat si la recurs am pierdut

Am o singura intrebare: in prima instanță am câștigat, iar la recurs am pierdut cu toate ca am adus probe noi si procurorul de caz a zis sa se mentina prima sentință. Pe scurt i s-a dat dreptul de tutore asupra unui bolnav psihic la o persoana cu internari la psihiatrie. Mai sunt cai de atac? Sau ne rugam pentru acea persoana sa mai traiasca?
Cel mai recent răspuns: MEREUTA Sorin , utilizator 23:09, 18 Septembrie 2018
Mai exista cai extraordinare de atac pe care le puteți formula dacă mai sunteți in termene
In general sunt sanse reduse ,mergeti la un av pt a evalua ce variante aveti.
Nici avocata nu se aștepta la asemenea hotărâre. S-a pierdut si ea când am întrebat-o ce mai putem face. Din cauza asta am adresat această întrebare aici. Nu cunosc nimic din treburile astea juridice.
Totusi in al 12-lea ceas se poate cere o expertiză medicală ca acea persoana care are internari la psihiatrie este capabilă să aibă grijă de un bolnav cu probleme psihice?
Ati analizat daca asa zisele ”probe noi” cum afirmati nu v-au facut mai mult rau decat bine intorcand solutia ? Daca castigaserati pe fond de ce mai era nevoie si de alte probe in recurs? Intreb si eu ca explicatia intoarcerii solutiei trebuie sa aiba un rationament...
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
DenisRif, utilizator

Alte discuții în legătură

Infractor roman arestat in franta tgeorgescu tgeorgescu Un infractor roman, condamnat definitiv cu executare, a fost arestat in Franta in vederea extradarii in Romania. Dupa parerea mea este complet iresponsabil si ... (vezi toată discuția)
Delir adaugat la dementa (alzheimer), refuz colaborare psihiatru snora snora Buna ziua. Am o bunica cu antecedente psihiatrice cunoscute, cu repetate internari in spitalul de psihiatrie cu simptomele de idei delirante de persecutie, ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)