avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Activitate goanga 43

Activitate goanga 43

Angajatorul refuza sa mi dea salariul si am avut concediu medical si vreau sa l dau in judecata. Am nevoie de un avocat. Sunt mama a 2 copii si ai cresc sg de 12 ani , tatal lor nu mi plateste pensie si sunt disperata./ Ajutati ma

multumesc
Răspuns la discuția Drept de munca
Dar normal mi se pare ilegal. Au voie daca am co medical sa mi desfaca contractul?
Răspuns la discuția Drept de munca
Buna ziua

Astazi am primit notificare de la mnk ca din data de 23.09.2018 mi -au desfacut contractul de mnk, dar in data de 24.09.2018 nu mi au primit Concediile medicale si eu am concediu pana in data de 21.09 , apoi mi am mai luat de la medic familie din 22.09
ce fac in aceasta situatie?
La itm am trimis sesizarea pe email
Răspuns la discuția Drept de munca
Plangerea catre ITM o fac in scris online pe net, sau trebuie sa o depun la ei?. Astazi am fost , mi-a primit concediile , dar nu mi vireaza salariu ( azi fiind zi de avans ) deoarece am adus actele tarziu. Eu am trimis concediile medicale pe e-mail. Stiau de ele. Nu mi-au dat nici cardul de bonuri pe cat am lucrat.
Răspuns la discuția Drept de munca
Astazi am fost la angajator si nu mi a primit concediile medicale spunandu mi ca la stampila eminenta a unitatii nu are semnatura. Mi au inregistrat cererea pe care am depus o spunandu mi ca doamnele au aratat salariul meu parintilor ca eram la domiciliul meu si erau parintii mei. Am inregistrat si ca mi au spus ca nu mi platesc concediu medical. Au concediile mele pe email trimise. Nu cred ca maine imi vor da avansul de salariu. Ce sa fac?
Răspuns la discuția Drept de munca
la cele 2 carti psi si ssm. Am aflat azi de la CASMB ca pot face si reclamatie la politie ca au venit acasa si mi-au spus sa mi dau demisia si sa inchei orice activitate cu ei. Este abuz si cred ca si amenintare, da nu mai au voie sa vina sa verifice concediul medical. Am RMN si toate actele de acum 3 ani , spun peste tot ca nu pot ridica si gasesc intelegere.
Răspuns la discuția Drept de munca
Nu am fost trimisa de catre firma la nici o medicina muncii. Domeniul de activitate al firmei este alimentatie-publica (cofetarie ).Am semnat un tabel ca s-a facut ssm , dar nici cartea albastra , nici cea rosie nu am semnat. La restul angajatilor cand am facut protectia muncii am specificat ca am probleme cu , coloana .Pot cere explicatii in scris despre vizita lor si sa mi iau concediu medical si din data de 21-30.09.2018?
Multumesc
Discuție Drept de munca
Buna ziua
Sunt angajata la o firma si de 2 luni aproape sunt in concediu medical. Acum 2 zile m-am trezit cu 3 angajate de la firma acasa. Eu fiind plecata in oras , mama le-a deschis usa si ele au inceput sa le spuna parintilor mei in varsta de 75 si 80 ani ce salariu am , ca sunt in medical,,,, Mama fiind in varsta si suferinda cu inima si ea si tata (mama are si o depresie dupa moartea cumnatului meu de acum 2 luni ) le a zis ca sunt pe la interviuri , ca sun la anaf, nimik concret. Ma intereseaza le pot face o cerere catre Director sa mi explice de ce au aratat documente confidentiale parintilor. , spunandu-le ce salarii am avut, ce iau s.a.s.m.d. Mi-au pus in vedere sa ma duc sa mi dau demisia. Si ca fac puscarie si eu si doctorul de familie ca acum 2 luni mi-au dat o adeverinta ca sunt apt medical, eu avand probleme cu hernia de disc cervicala de acum 3 ani( rmn, concedii si fizioterapii facute )