avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate cmalaescu

Activitate cmalaescu

Răspuns la discuția Preaviz
Pentru ca am fost tacuta timp de un an de zile oricum si in plus, nu imi stiam drepturile. Nu stiam ca se poate face asta pana dupa ce mi-am depus demisia.
Răspuns la discuția Preaviz
Multumesc mult. Oricum o sa le fac o reclamatie la ITM pentru ca nu au respectat 3 din conditiile din contract. Dar astept sa plec si sper sa nu mai aud de compania asta.
Răspuns la discuția Preaviz
Am cerut, dar nu m-au luat in seama. De cand mi-am dat demisia, seful meu nici nu vorbeste cu mine decat sa imi dea task-uri in plus. Mi-au predat si proiectele unei colege care a plecat in august. Si inca nu mi-a aprobat nici ultimele zile de concediu.
Discuție Preaviz
Buna ziua,

Mi-am dat recent demisia de la locul de munca unde sunt incadrata ca Manager proiect informatic (COR 251206). Perioada de preaviz este de 45 de zile. Nu mi s-a aprobat un preaviz mai scurt, nici daca foloseam zilele de concediu ramase. Exista ceva ce pot face sa pot pleca mai devreme?

Mai mult, la angajare, mi s-a promis un salariu mai mare dupa perioada de proba. Nu a fost mentionat acest lucru in contract sau oferta si nici nu am primit aceasta marire. Nu ma intereseaza sa recuperez acei bani, vreau doar sa pot pleca mai devreme la noul loc de munca.

Multumesc