Buna ziua, va rog un raspuns....
Am construit o casa intr-o zona deluroasa si a necesesit facut 2 ziduri de sprijin pentru gardurile care le am impreuna cu vecinii mei. Cu vecinul din partea de sus am contractat un constructor care ne-a facut zidul de sprijin iar noi am platit lucrarea impreuna: Vecinul de jos nu a fost de acord ca aceelasi constructor sa ne execute si zidul de sprijin pe care-l avem impreuna. El a zis ca el este deasemenea constructor si ca eu sa platesc toate materialele si el executa lucrarea. Asa am procedat, eu am platit materialele si el a facut zidul. Dupa un timp, dupa ce mi-am amenajat curtea, zidul de jos pe care l-a executat vecinul meu a inceput sa se incline. In scurt timp zidul o sa cada si tot pamantul de la mine o sa se surpe la vecinul meu. I-am spus sa remedieze situatia deoarece el a executat gresit lucrarea, situatie cu care el nu a fost de acord. Cum ar trebui sa procedez, ce ar trebui sa fac, deoarece zidul acela este un pericol iminent ? Multumesc pentru raspuns.
Buna seara,
spatiul a fost obtinut prin adjudecarea licitatiei publice cu strigare in baza legii 550/2002. Doresc sa intreb daca pot sa cumpar acest teren curte aferent imobilului meu de la primarie si cum ar trebui sa procedez. Momentan inchiriez acest spatiu de la Primarie.
Multumesc.
Buna ziua,
inchiriez o suprafata de teren (curte), de un an si jumatate de la primarie, aflata in indiviziune, reprezentand terenul curte aferent imobilului detinut de catre firma mea. Intrebarea mea este daca pot sa cumpar acest teren aferent imobilului meu de la primarie si cum ar trebui sa procedez. Multumesc.