avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog un raspuns.... Am construit o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog un raspuns.... Am construit o casa intr-o zona ...

Buna ziua, va rog un raspuns....
Am construit o casa intr-o zona deluroasa si a necesesit facut 2 ziduri de sprijin pentru gardurile care le am impreuna cu vecinii mei. Cu vecinul din partea de sus am contractat un constructor care ne-a facut zidul de sprijin iar noi am platit lucrarea impreuna: Vecinul de jos nu a fost de acord ca aceelasi constructor sa ne execute si zidul de sprijin pe care-l avem impreuna. El a zis ca el este deasemenea constructor si ca eu sa platesc toate materialele si el executa lucrarea. Asa am procedat, eu am platit materialele si el a facut zidul. Dupa un timp, dupa ce mi-am amenajat curtea, zidul de jos pe care l-a executat vecinul meu a inceput sa se incline. In scurt timp zidul o sa cada si tot pamantul de la mine o sa se surpe la vecinul meu. I-am spus sa remedieze situatia deoarece el a executat gresit lucrarea, situatie cu care el nu a fost de acord. Cum ar trebui sa procedez, ce ar trebui sa fac, deoarece zidul acela este un pericol iminent ? Multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Ridicare cota teren natural la casa vecina cu 3m pamant umplutura mayte_22 mayte_22 Buna ziua ! As dori sa ma consult cu persoane din aceasta comunitate care au intampinat probleme similare cu urmatoarea chestiune sau cunosc vreo ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)
Reparatie la instalatiile etajului de deasupra prin apartamentul meu cris-71 cris-71 Buna ziua, Suntem proprietarii unei apartament situat (acum cativa ani) la ultimul etaj (2) al unui imobil. Intre timp, imobilul a fost mansardat de catre ... (vezi toată discuția)