avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate Lica.ro

Activitate Lica.ro

Multumesc frumos.
Sunteti foarte draguta ca ati raspuns la intrebarile mele.
Profit de ocazie si va mai intreb : Acest testament poate fi atacat in instanta de catre copii lui ?
Nu stiu cum asi putea sa va arat sau sa va trimit o fotografie cu acest testament sa aflu si parerea dumneavoastra caci am fost la notar (altul decat cel ce a legalizat testamentul) care a spus ca mama mea nu are nici o siguranta cu acest act dupa eventuala moarte a sotului.
Multumesc.
Totusi nu am siguranta ca mama mea nu va fi data afara din casa. Precizez ca mama mea nu figureaza in actele apartamentului actualului sot. Acesta a facut un fel de testament care pentru mine nu are nici o valoare juridica putand fi atacat in instanta pentru ca la facut in secret fara consimtamantul copiilor lui care sunt mostenitori de drept dupa mama lor. Eu sant preocupat de acest lucru caci in acel testament am fost adaugat si eu (nefiind interesat de aceasta mostenire)
Dupa decesul tatalui meu am facut succesiunea si am ampartit in mod egal (mama+2 fii) un apartament modest.
Mama sa recasatorit cu aceasta persoana care are 5 copii de la prima sotie care a decedat.
Au trecut 20 de ani copii au devenit majori . Daca (Doamne fereste) omul asta moare , ce drepturi poate avea mama (macar sa nu o dea afara in strada de copii lui, chiar de ia crescut de mititei)?
Precizez ca el cu ai lui copii au facut succesiune dupa moartea sotiei.
Va multumesc