avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters50524

Activitate ContSters50524

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
o sa fie o sesiune in febroarie sau cel putin asa cred , eu am dat examen in bucuresti si cand a venit decanul in sala sa ne ureze bafta cineva la intebat daca se mai da in febroarie la sibiu si el a raspuns ceva de ganul ”foate posibil oricum se vor afisa date despre examen la sfarsitul lui decembrie” oricum nici macar nu a incercat sa spuna ca nu va mai fii niciodata o sesiune in febroarie ci doar ca se vor afisa date despre acest examen la sfrsitul lui decembrie.
stie cineva cum se va da examenul de admitere in profesie din februarie 2011 grila sau tot sinteza?
am si eu o intrebare in cat timp se poate face contestatie dupa afisarea rezultatelor? ma rog daca mai este cazul.
am sunt astazi la baroul bucuresti si la unbr-raspunsul a fost acelari in ambele parti ”o sa se afiseze pe site ” mai mult la unbr cand am insistat totusi sa vorbesc cu cineva mai informat decat dansa ( doamna secretara) rapunsul a fost un receptor trantit !!!??
nu inteleg de ce atata secretonanie si dezinformare.
Răspuns la discuția Examen INM ianuarie 2011
este oficial pe site-ul inm hotararea din 9.09.2010 la punctul 32 pe ordinea de zi poate fi verificat pe adresa urmatoare-

[ link extern ]
am si eu o intrebare- la penal general avem si liberarea conditionata in tematica nu este trcuta voi o invatati ?
am sunat eu la baroul bucuresti si am intrebat daca actele se primesc copie xerox certificate sau legalizate -evident ca raspunsul a fost ca trebuie legalizate
stie cineva cum se va desfasura examenul -5 zile 5 examene pentru fiecare matereie sau 3 zile 3 examene-cu materia grupata? ca eu tot nu am inteles
are cineva un curs de civil-persoanele?

multumesc
pentru cei interesati -pe 9 septembrie CSM hataraste daca se va mai organiza un nou examen de admitere la INM pentru completarea locurilor ramase neocupate in urma examenului din 26 august 2010