avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen INM ianuarie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen INM ianuarie 2011

Stie cineva sigur daca se da examen la INM si in ianuarie..eu nu am gasit nicio sursa oficiala care sa confirme ceea ce se scrie in presa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters50524 , utilizator 22:39, 13 Octombrie 2010
Insistati cu cautarea pe site- ul INM sau direct la sursa( secretariat)!:D
Ultima modificare: Vineri, 17 Septembrie 2010
m.belu, utilizator
In caz ca nu ai aflat a aparut un anunt al csm-ului in care se cerea modificarea modului de desfasurare a examenului , precizarea se gasea pe link-ul aceasta [ link extern ]
dar nu mai functioneaza , data vehiculata este ianuarie 2011 si data vehiculata pentru anuntul oficial este 5 noiembrie. Este posibil ca sa se desfasoare la inceputul lui ianuarie pentru ca atunci vor fi disponibile universitatile din timpuri noi si s-ar respecta si cele 60 de zile de la data anuntului.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Septembrie 2010
adrian_t87, utilizator
Imi spune si mie cineva o parere legata de doua carti de grile?
1. Veronica Stoica, Teste grila pentru admiterea in magistratura, avocatura si notariat,
2. Aurel Ciobanu, Petrut Ciobanu, Drept penal si procesual penal. Teste grila - 1000 de intrebari, 3000 de posibile raspunsuri.

Multumesc anticipat.
este oficial pe site-ul inm hotararea din 9.09.2010 la punctul 32 pe ordinea de zi poate fi verificat pe adresa urmatoare-

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sinteze , teste grila rachel rachel m-ar interesa daca ar putea cineva sa posteze numele cartilor de sinteza, precum si a unor culegerei de teste grila in vederea pregatirii ptr admiterea in ... (vezi toată discuția)