Dacă verișorii mei nu au deschis succesiunea după tatăl lor( fratele mamei mele) decedat în 1995 și nici nu vor sa facă acest lucru pot eu ca nepoata de frate sa deschid succesiunea și sa ii chem la succesiunea privind un teren?Sa vedem atunci dacă nu le mai trebuie....
Bună ziua.Sunt peste 20 de ani de când nu am reușit sa obțin titlu de proprietate pe un teren de 3 ha în jud.Cluj.Am doar adeverință cu suprafața de teren eliberata la legea 18.Stiu denumirea populara a parcelelor dar nu știu unde sunt si nici cine sunt vecinii.Eventualii martori au decedat de mult.Platesc impozit de 20 de ani.Primaria nu ma ajuta.Ce pot sa fac?Mulțumesc.
Bună ziua,exista o rămășițe de 5 ari dintr-o parcela de 15 ari Tatăl meu a vândut casa care era pe acel teren în 1958,iar terenul a întrat în folosință cumpărătorului.Dupa 1989 l-a lucrat tatal meu,pana la deces.Nu am nici un act pe acest 5 ari.Cum pot recupera?Femeia la care tatăl meu a vândut casa mai trăiește.Am consultat un avocat și mi-a spus ca nu se poate.Iar Primăria a spus ca terenul aparține Primăriei,ultimul proprietat în Cf fiind din 1911,altul decat tatal meu sau actualul proprietar.Multumesc,Silvia