avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Sunt peste 20 de ani de când nu am reușit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Sunt peste 20 de ani de când nu am reușit sa obțin ...

Bună ziua.Sunt peste 20 de ani de când nu am reușit sa obțin titlu de proprietate pe un teren de 3 ha în jud.Cluj.Am doar adeverință cu suprafața de teren eliberata la legea 18.Stiu denumirea populara a parcelelor dar nu știu unde sunt si nici cine sunt vecinii.Eventualii martori au decedat de mult.Platesc impozit de 20 de ani.Primaria nu ma ajuta.Ce pot sa fac?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:41, 10 Septembrie 2024
Suprafata de teren pentru care detineti document are niste coordonate (trecute pe adeverinta eliberata in baza Legii nr. 18). Aceste coordonate se regasesc in planul de situatie existent la primarie.
Puteti lua legatura cu un expert topograf (gasiti intr-o lista aflata la Biroul local pentru expertize tehnice judiciare de pe langa Tribunalul judetean) care in baza coordonatelor si a situatiei existente la OCPI, sa va identifice parcela si vecinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu amplasare stabilită concret prin hotărâre judecătorească, încadrat de ocpi drept "teren fără localizare certă" doriananicolae doriananicolae Vă adresez rugămintea să mă ajutaţi cu un sfat la următoarea problemă. Deţin o suprafata de teren obţinută prin Legea 18/1991, pentru care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)
Greseli in cartea funciara Fendrihan Fendrihan am cumparat un teren in Jilava si cand sa facem certificate de urbanism, surpriza nu se poate pentru ca locul era in alta parte decat in actul original. La ... (vezi toată discuția)