avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate Catalin199

Activitate Catalin199

Răspuns la discuția Parasirea locului accidentului
Eu vreau sa va intreb , daca doamna pe mine m a asigurat ca nu este victima , m a asigurat ca nu are nimic , eu am considerat dupa ce a plecat doamna ca nu am produs o vatamare , si nu mai era neceear sa sun organele de politie . Nu are nici o relevanta acest lucru ? Doamna nu a sunat de lq fata locului , ea a plecat pe bicicleta normal ci dupa 4 ore a sunat la salvare .
Povestea incepe asa.. Eu sofer , o doamna biciclista . Intru in sens , intra si ea , nu se asigura ma loveste in usa spate . O ridic pe doamna totul ok , masina ok , bicicleta ok . Stau cu ea 30 minute spune ca totul este in regula , nu doreste la salvare nu politie , doar sa ii dau 50 lei sa faca un masaj . Fix asa mi a spus. I am dat 100 lei ,asta dupa ce am stat 40 minute cu doamna de vorba . Pleaca linistita cu bicicleta , eu la fel . Dupa 6 ore politia la usa . Doamna dupa 4 ore a sunat la salvare ca o doare mana si ca a fost implicata intr un accident rutier dar nu stie nimic masina numar , cu toate ca am facut schimb de numere de telefon , am apelat o chiar la plecare sa aibe si ea numarul meu . La locul faptei exista camere de supraveghere , politia mi a spus tot de ore , cat am stat si ca nu sunt vinovat , doar ca mi se retine permisul pentru fuga de la locul accidentului . Am aflat de doamna ca are fisura de ulna . Ce parere aveti ? Este ceva ce pot face ?