avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate EuroGsm

Activitate EuroGsm

ba da. Dar angajata sustine ca s-ar putea sa primeasca indemnizatie de la stat in continuare pe toata perioada starii de urgenta
imi puteti da un temei legal in baza caruia se face prelungirea? Pe ce perioada sa fac prelungirea?
Buna

Am urmatoarea situatie:

- o salariata in concediu crestere copil trebuie sa revina in 20.04.19 cand copilul face 2 ani, Ultima indemnizatie primita a fost pentru perioada 1-19 martie . Conform reglementarilor in vigoare pe perioada starii de urgenta contractele de munca raman suspendate pentru cresterea copilului daca la data de 16 .03.2020 salariata se afla in plata indemnizatiei. Ea se afla in plata pt ca primit bani de la stat pana in 19.03 inclusiv.
Intrebarea mea este : ce modificari trebuie facute in Revisal in cazul ei? Sa ii fac prelungire de suspendare? Sau cum ramane in Revisal ? Este necesar vreun act din partea ei?

multumesc
Buna

Pentru plata zilelor libere platite ale parintilor care stau acasa cu copiii in aceasta perioada, procentul de 75 % se aplica la salariul de incadrare sau la salariul brut care cuprinde bonusuri, prime, sporuri?
Răspuns la discuția Munca partiala la domiciliu
Se poate sa fie repartizarea timpului de lucru inegala? (in sensul ca nr de ore impartit intre cele 2 locatii sa difere de la o zi la alta)
Buna ziua

Se poate faca o decizie de schimbare loc munca la domiciului salariatului dar doar cu timp partial? Adica 4 ore lucreaza la unitate si 4 ore la domiciliu acestuia.
Fila CEC in alb are un termen de prescriptie in care poate fi folosita? (cum este cazul BO in alb pe care il putem folosi in termen de 3 ani de la data emiterii)?
Sau este supusa prevederilor termenului general de prescriptie de 3 ani reglementat de Codul Civil?