Deocamdată nu știm cine a lăsat bilețelul. La intrarea în bloc nu este afișat decât suma pe care o are de plătit fiecare locatar. Scria pe bilețel "vom lua măsuri" deci s-ar putea să fie administratorul cel care a lăsat biletul. Am fost plecate din apartament mai toată ziua și poate de aceea a lăsat un bilet.
Buna ziua! Am o întrebare. Noi plătim scara blocului 52 de lei pe luna sau cam așa ceva. Vreau să știu dacă din acești bani se plătește și o femeie de serviciu?
Am găsit astăzi un bilețel în ușă în care spunea "curățați-va mizerile, vom lua masuri, noi toți dăm bani și spălam holul până jos, vom lua măsuri"
Ideea e că am realizat exact atunci că erau niște picături pe jos care duceau pana jos la intrarea in bloc, mama noastră a aruncat niste piersici stricate și cred că au curs prin plasa dar nu ne-am dat seama. Pot să ne facă ceva? Holul blocului și scările sunt foarte murdare și un nesimțit scuipa mereu pe jos. Nu înțeleg de ce fac ațâța tam-tam. Aș vrea niște ajutor să le închid gurile și să ne lase in pace. Cum să procedez?