Buna ziua! Am o întrebare. Noi plătim scara blocului 52 de lei pe luna sau cam așa ceva. Vreau să știu dacă din acești bani se plătește și o femeie de serviciu?
Am găsit astăzi un bilețel în ușă în care spunea "curățați-va mizerile, vom lua masuri, noi toți dăm bani și spălam holul până jos, vom lua măsuri"
Ideea e că am realizat exact atunci că erau niște picături pe jos care duceau pana jos la intrarea in bloc, mama noastră a aruncat niste piersici stricate și cred că au curs prin plasa dar nu ne-am dat seama. Pot să ne facă ceva? Holul blocului și scările sunt foarte murdare și un nesimțit scuipa mereu pe jos. Nu înțeleg de ce fac ațâța tam-tam. Aș vrea niște ajutor să le închid gurile și să ne lase in pace. Cum să procedez?
De cine este asumat "biletelul" ?
Ca sa evitati astfel de situatii neplacute,intai atentie sporita la transportul reziduurilor astfel incat sa nu lasati urme pe partea comuna din condominiu si sa nu dati ocazia vecinilor sa adreseze atentionari in diferite forme de comunicare
Referitor la natura platii ,ar trebui ca in lista de intretinere si in anexa pe care periodic administratorul de imobil este obligat sa o afiseze pe langa lista lunara de intretinere sa informeze corect si complet natura sumelor impuse si modalitatea de calcul a acestora
Deocamdată nu știm cine a lăsat bilețelul. La intrarea în bloc nu este afișat decât suma pe care o are de plătit fiecare locatar. Scria pe bilețel "vom lua măsuri" deci s-ar putea să fie administratorul cel care a lăsat biletul. Am fost plecate din apartament mai toată ziua și poate de aceea a lăsat un bilet.
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa dispuna si sa aplice sanctiuni-altele decat cele legal prevazute de legislatia care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari
Pentru caz izolat este nejustificat ca si duritate continutul "biletelului "