avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Activitate Aerbod

Activitate Aerbod

Pai bunicul a avut 3 copii. Nu au toți drept de moștenire?
Am pornit aceasta postare în urma unei discuții cu un avocat care a zis că datorită faptului că unchiul și mătușa nu au participat financiar la înmormântarea bunicilor și nu au revendicat/folosit nimic că drept de moștenire ei și-au pierdut dreptul la moștenire. Doream sa vad daca și alte persoane cu cunoștințe în domeniu îmi dau aceleași verdict pentru a ști la ce ne putem aștepta în urma începeri proceduri de succesiune.
Titlurile de proprietate au început să fie date în urma cu 4-5 ani pe numele bunicului be baza adeverinței.
O parte moștenit o parte cumpărat doar că atunci nu se făceau acte. Doar apare suprafața pe adeverință de colectivizare
Asta este de la sine înțeles. Eu as dori sa știu dacă urmașii unchiului și mătușa au drept egal la moștenire cu tatăl meu având în vedere timpul trecut de la moartea bunicului și faptul că ei nu au plătit nici o cheltuială cu înmormântarea și nici nu au ridicat nici o pretenție de moștenire în acest timp
Buna ziua.
Bunicii mei au murit în urma cu 24 de ani. Ei au avut 3 copii, o fata și 2 băieți. In casa părintească a rămas doar tatăl meu încă de când bunicii trăiau. In ultimii ani din viața unchiului meu aceasta a locuit cu noi fiind divorțat și pierzând totul în urma divorțului și a consumului de alcool. După moartea bunicilor impozitul pe teren și casa a fost plătit pe numele tatălui meu. Am aborda in urma cu un an pe mătușa mea in vederea clarificări privind moștenirea. I sau oferit oferit 1-2 terenuri(dintre cele mai valoroase) în schimbul unei înțelegeri amiabile însă aceasta refuza sa dea un răspuns clar.
As dori sa știu ce ar putea face tatăl meu pentru a intra in posesia casei in acte.