avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Activitate Julieta juli

Activitate Julieta juli

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da asa este
Asta o sa și fac. Sa in dea dreptul copilului de cei 3 ani.Oricum el nu a plătit nimic niciodată. Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Cum se împarte o succesiune?
Mulțumesc frumos.
Bună ziua.In legatura cu o succesiune după un părinte
Suntem două fete și mama,unicele moștenitoare ale tatatului .Cum se împarte o succesiune după un părinte decedat.Multumesc frumos.
Da.normal asa ar fii sa plateasca tot. Iar cînd am cerut recalcularea pensiei alimentare mi-a strigat ca pe mine ma intereseaza doar bani.Si i-am răspuns că nu vreau decît dreptul copilului atît. Vă mulțumesc din suflet pentru toate răspunsurile date și . Pentru sfaturi.Este greu cînd este un copil la mijloc.
Da stiu ca se prescrie,dar am zis sa fiu om...dar in unele situați el inraieste omul.Multumesc frumos d-nul avocat și mii de scuze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.pentru ca zice asa ceva.ca ii sunt datoare cu 450 ron pt cele 2 săptămîni cit a stat fata la el. M-am referit la vorbele lui.Dar dacă instanța asa a hotărît de ce face șicane...mai ales de fața cu fata.Cu siguranță la deranjat mărirea pensiei alimentare...dar cînd o fii sa ii dea și din urmă din 2014 de cînd m am judecat cu el pt program și pensie...Pt ca el de atunci trebuia sa ii dea fetei cei 25%din salariu...dar el nu a dus sentința la serviciu...Mă deranjează pe ca el a greșit și tot el e victima.Victima as putea sa fiu eu.Pt ca atunci cind am făcut inseminare am semnat niște acte la notar cum ca suntem amîndoi de acord cu asa ceva...iar dupa ce am nascut fata la 3-4 luni....mi -a pus fata in brate a zis i-ati podul și pleacă și ne- a dat afară din casă.Abia atunci am băgat actele de divorț zicînd ca copilul meu nu merită asa ceva.Pe mine mă amenința că imi ia fata ca ma decade din drepturile părintești și multe vorbe urîte. De ce?Ca am o locuită cu chirie la stat;ca lucrez intr-un salon de coafura,ca am un mic magazin la părinți mei la curte.de ce?Ca mi-am dus fața la dansuri populare și e înscrisă la o televiziune pt copii.Nu i-am cerut un leu.nu a plătit grădiniță,Nu a plătit nici un curs de-al copilului.Asta ma deranjează la el.gura care o are.Poate greseala mea a fost ca mi-am dorit o familie.Seara plăcută și scuze daca am deranjat cu ceva in discutiile avute.
Nu prevede nimic.din contra fata ia cîștigat 25%din salariu.chiar dacă îi creste sau ii scade salariu ea primește tot 25%.dar atunci cit de mirsav poate fii?