avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Activitate Mariusenaruto

Activitate Mariusenaruto

Am inteles,multumesc.Cu alte cuvinte acuma daca bunicul a obtinut ce a lasat strabunicul, poate sa se apuce sa vanda tot, de exemplu.Ideea este ca nu inteleg cum a vandut o parte fara succesiune,am fost la primarie si ca propietar tot strabunicul apare.:(
In 2003 erau aceleasi legi de mostenire ca cele prezente.De exemplu: In filme cel care moare strabunic bunic, daca nu lasa in mod special la cineva toti participa la testament adica : copiii; nepoti si stranepoti. Ps: Sau nu am vazut bine? Si in prezent am vazut chestii din astea in lume.Eu ca stranepot pot avea pretentii la ce a lasat strabunicul daca nu a lasat in mod special la cineva?>? Sau decat copii lui strabunicul.Strabunicul a stat cu bunicul, iar fratele la bunic si cu bunicul a impartit in 2 ce a lasat strabunicul ( fratele la bunic nu a participat la ingrijirea strabunicului, decat bunicul), avand in vedere ca atunci cand strabunicul a murit existau nepoti si stranepoti.Multumesc.
Cum pot anula o declaratie notariala daca nu sunt respectate clauzele pe care le am pus in aceasta declaratie???Adica o declaratie notariala poate sa cada prin judecata si sa fie anulata????