Buna ziua si multumesc de raspuns. Prea multe detalii nu am dar vreau sa mentionez ca parcarea exista deja in curtea interioara a blocului, si pe langa ea, mai este si parcare la subsol. Fondul de reparatii se foloseste pentru hidroizolatie la parcarea de la subsol si pentru repararea celei existente din cate am inteles. Am sa iau legatura cu adminul pentru detalii. Legat de ter en, noi avem teren în proprietate în cota de 1438/20000 parte. Nu stiu cum e impartit intre ceilalti proprietari.
As vrea sa vad pe ce s-au cheltuit banii stransi pentru fondul de reparatii. Ei zic ca vor fi folositi pentru refacerea parcarii comune dar nu am vazut nici o imbunatatire. Trebuie sa se stranga toata suma dupa care va fi facuta reparatia sau se pot face lucrari de la an la an? Asta e al doilea an in care platim pentru acelasi lucru.
Caz concret: am achizitionat un apartament de 125 de mp anul trecut si de atunci platim lunar 300 de lei pentru fondul de reparatii suma ce mi se pare mare comparativ cu cea platita de ceilalti proprietari. Acesta va fi folosit pentru repararea parcarii din curtea comuna. Noi avem un singur loc de parcare. Oare se poate vota de catre asociatia de proprietari sa se imparta egal suma pentru acest fond la numarul de apartamente?