avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate AlinaLiliana11

Activitate AlinaLiliana11

Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie sa procedez legal pentru a nu mai plati atat de mult la căldura. Mentionez ca am o garsonieră nelocuita, la ultimul etaj, cu un calorifer care de abia se incalzeste, iar la baie si bucătărie nu ni se furnizeaza căldura din cauza unei probleme de peste 15 ani pe tronson, pe care nu vor sa o rezolve desi platesc lunar fond de reparatii! Pe timp de iarnă plătesc lunar 200-300 lei. Cei de la ENET imi spun ca administratorul le transmite consumul, iar administratorul spune ca cei de la ENET. Am un administrator foarte dificil, cu care nu poti vorbi rezonabil si care ar face orice sa te puna sa plătești cat mai mult ( desi nu locuiește nimeni, plătesc lunar in jur de 35-40 lei la intretinere + 10 lei/luna curățenie firma privata). Cum se calculează căldura pe apartament? În funcție de nr de calorifere, de suprafata? Nu mi se pare firesc sa plătesc atat de mult. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac pentru a rezolva această problemă care persista de foarte multi ani? Va mulțumesc anticipat.