avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate Tina.G

Activitate Tina.G

Va multumesc pentru raspuns.
Am inteles ca se poate ajunge si in instanta cu astfel de probleme. Asa este?

Au venit cu listele pe la fiecare apartament. Problema este ca ne-au spus ca votul trebuie sa fie unanim. Si nu a fost asa. Ca sa nu mai spun ca sunt multi proprietari care au centrala termica au fost supusi la vot si nu cred ca era cazul...

Raspundeti prin apasarea butonului Raspunde si nu pe Citeaza.
Răspuns la discuția Certificat fiscal
Buna seara,

Conform legii nu se poate emite certificat fiscal daca pe adresa respectiva figureaza restante la plata impozitelor si/sau amezi, indiferent de natura lor (auto/imobil).

Asadar, pentru a putea ridica certificatul, trebuie sa achitati restantele (inregistrate pe ROL).

O seara buna!
Buna seara,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema ce urmeaza sa o prezint.
Sunt proprietar intr-un bloc cu 60 de apartamente. De aproximativ 10 ani avem repartotoare de caldura, asa ca fiecare plateste cat consuma. Anul acesta in primavara, comitetul executiv a decis sa schimbam aceste repartitoare cu unele noi, care se citesc "prin usa" si ale caror robinete nu pot fi inchise sun 15 grade, conform noii legi adoptate. Inca platim rate pentru ele si surpriza!!! Ieri a aparut la avizierul blocului o instiitare prin care suntem anuntati ca vom trece la sistemul pausal, deoarece 31 de ap. au votat pro, 23 contra, iar restul nu au votat.
Eu am fost impotriva, deoarece eu doresc sa platesc cat consum sau mai bine spus, cat ma tine buzunarul.
Este legal sa ma oblige sa intru la pausal? Daca un ptoprietar ramane restant la intretinere mai multe luni, asociatia ii scoate casa la licitatie, corect? Atunci nu este abuziv sa ne oblige la un sistem neconventional pentru noi, un sistem care unora ne poate produce daune materiale?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau cu un citat din lege.

Va multumesc anticipat.