avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Buna ziua, am vindut o masina si vreau sa scot certificatul fiscal de la Primarie, dar nu il pot obtine pentru ca sunt ceva restante la plata serviciului canalizare si apa. Mentionez ca masina nu are nici un fel de datorii la buget ,impozit platit la zi si fara amenzi neachitate. Intrebarea este daca il pot obtine fara achitarea respectivelor restante, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Glaur , utilizator 20:09, 26 Septembrie 2018
Buna seara,

Conform legii nu se poate emite certificat fiscal daca pe adresa respectiva figureaza restante la plata impozitelor si/sau amezi, indiferent de natura lor (auto/imobil).

Asadar, pentru a putea ridica certificatul, trebuie sa achitati restantele (inregistrate pe ROL).

O seara buna!
multumesc , o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalitate la vanzarea unei masini ioanbita ioanbita Buna ziua, Mi-am vandut autoturimul si nu pot sa scot certificat fiscal deoarece sotul meu are datorii restante la impozit pe un teren. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Neplata amenda, consecinte MXO95 MXO95 Buna ziua! astazi am primit o amenda rutiera in valoare de 360 lei (180 in 48h). Intrebarea mea este: Daca nu voi achita aceasta amenda, ce mi s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat fiscal auto primarie... danielvg danielvg as avea urmatoarea problema: am cumparat un autoturism prin intermediul unei alte persoane, masina i-a fost lasata spre vanzare de catre proprietar insa nu are ... (vezi toată discuția)