Buna ziua! astazi am primit o amenda rutiera in valoare de 360 lei (180 in 48h). Intrebarea mea este: Daca nu voi achita aceasta amenda, ce mi s-ar putea intampla? Precizez ca nu am niciun bun pe numele meu (masina, casa etc). Am in schimb un cont bancar, pe firma personala. Se poate ajunge la blocarea contului in situatia in care nu platesc amenda?
amenzile restante figureaza ca neplatite la impozite. astfel cand veti dori sa va achitati impozitele anuale, va trebui sa achitati si aceste amezi cu penalitatile aferente.
In situatia in care va asumati responsabilitatea sa nu achitati in termenul legal stabilit amenda,autoritatea emitenta va declina competenta recuperarii sumei in favoarea autoritatii fiscale responsabile domiciliului dvs
Executorul judecatoresc la cererea/staruinta creditorului=autoritatea fiscala,poate dispune poprire pe conturi-prezente si viitoare -pana la concurenta debiului de recuperat=suma de baza +cheltuieli cu executarea
Dispar amenzile?
ARVINTE1996
am primit o amenda pentru obiecte contondente de la balcon acum un an , gabori au venit atunci la usa mea dar nu am deschis dupa cv timp am primit instiintare ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare
ElenaBIE
Buna ziua,
Am primit recent o amenda pentru parcare pe spatiul verde dar eu eram numai cu roata din fata pe asa zisul spatiu verde si eram aliniata cu ... (vezi toată discuția)