avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Epicur

Activitate Epicur

Va intreb din perspectiva presupusului "amant". Tin sa specific ca noi nu ne-am etalat niciodata in public exceptand cateva intalniri discrete....in care am aflat si eu ca situatia prezentata mai sus si santajul emotional pe care sotul il aplica dureaza de mai multa vreme (inainte ca noi sa ne cunoastem) ajungandu-se pana la situatii in care el a scos cutitul la ea in fata copiilor.
Din motive de violenta domestica sotia doreste sa intenteze divort si sa isi refaca viata cu un alt barbat. Cu actualul sot are 2 copii de 6 respectiv 4 ani. Locuiesc cu totii in casa mamei sotiei, mentionand ca sotul nu detine nici un imobil sau bun pe numele lui. In situatia prezentata ce drepturi mai are sotul in cazul divortului si daca se poate folosi de motivul de infideliate a sotiei pentru a castiga dreptul asupra minorilor in instanta.
Multumesc.
Zilele astea am vrut sa fac un mic credit de nevoi personale si aflu cu stupoare ca sunt incadrat la ANAF cu un job part/time mai exact jumatate de norma desi eu detin un contract cu firma la care lucrez cu norma intreaga si salar brut de 1900 ron. Mai mult intr-o adeverinta de venit pe care am solicitat-o imi apare salar brut 1200 ron din care vreo 700 net. Imi poate spune si mie cineva cum este posibil asa ceva si caror instante ma pot adresa ?