am intrat intrun SRL in martie 2006 cu 50% ulterior am aflat ca aveam si drept de administrare / de administrarea srl sa ocupat asociatul meu el avea semnatura in banca el intocmea actele si le semna ? in 2008 acesta a decedat .si de la accea data societatea a fost administrata de sotia acestuia ca mostenitore si era si persoana desemnata in societate ? eu nu am semnat nici un act decat la orc ? pot sa raspund in caz de faliment?
buna ziua
Sant asociat cu 50% intr-un S R L in urma cu 2 luni asociatul meu care a fost si administrator al societai a decedat ?
eu nu am semnat nici un act de cand am intrat in societate ...el are 3 mostenitori adica sotia si 2 copiii dar mai are si un copil din alta casatorie . in momentul de fata ei au pe rol la judecatorie sa faca taxa de succesiune pe tot ce ia apartinut asociatului meu dar sant sanse mici sa se inteleaga . pot sa trec un administrator din membri mostenitori sa raspunda pana se face taxa de succesiune . firma este o firma de taxi si nu vreu sa raspund daca se intanpla un accident sau daca actele nu sant in regula mentionez ca nu am primit niciodata venit de la aceasta firma ... firma avand sediul in apartamentul in care locuesc mostenitorii eu nu am aces la acte
va multumesc va rog scrietimi un sfat