avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters5083

Activitate ContSters5083

Răspuns la discuția Actionare in judecata site
Pot da in judecata reporterul si firma care administreaza site-ul intr-o actiune comuna?
Si mai exact,daca imi puteti spune in termeni juridici, pentru ce anume ii actionez in judecata?
Ma intereseaza acest ultim aspect pentru ca as dori sa le dau un ultimatum, prin care sa realizeze ca sunt decis sa-i dau in judecata daca nu modifica articolul.
Multumesc.
Buna seara,

O sa incerc sa prezint succint datele problemei. Un mic salon de infrumusetare incearca sa se promoveze online cu un site si cu o prezenta cat mai activa pe site-urile de socializare.
De curand am descoperit ca exista un site maricel care are o sectiune de blog unde o domnisoara reporter a scris un articol care prezinta acest salon intr-o lumina negativa.
Pe langa impresiile personale pe care nu stiu daca le pot incrima spune si minciuni de genul salonul este intr-o incapere gen open space intr-o mansarda a unei case.
Apelez acum la dumneavoastra dupa ce in prealabil am contactat acel site pentru a face ceva in privinta acelui articol.
Mi-au raspuns ca nu pot sterge sau modifica acel articol si mi-au oferit un drept la replica.
Nu sunt multumit cu ceea ce mi-au oferit si as vrea sa stiu daca ii pot actiona in judecata si le pot solicita daune pentru acel articol mincinos.
Multumesc.
Am acordul verbal al vecinului pentru realizarea in calcan a unei ferestre de dimensiuni reduse si a altor 3 aerisiri necesare pivnitei, hotei si centralei termice cu conditia respectarii unor termeni.
Sub ce forma trebuie semnata aceasta intelegere : acord bilateral sau declaratie. Au aceasi valoare juridica? Notarii imi spun ca pentru astfel de acorduri se face o declaratie iar vecinii in cauza solicita un acord bilateral.
O astfel de declaratie am facut in urma cu cativa ani atunci cand am izolat casa pe calcan. Este o diferenta intre izolarea calcanului si modificarea lui asa cum sustin ei?

Multumesc anticipat.
SRL-ul nu a avut activitate de la infiintare pana in prezent si au fost depuse declaratiile trimestriale la adm. financiare.
Intrebarea este ce sanse sunt sa o vand? Stiu ca in trecut se vindeau astfel de srl-uri strainilor deoarece obtineau foarte greu certificatul fiscal pt. a putea infiinta un srl nou; mai este de actualitate aceasta situatie sau trebuie sa ma gandesc la radiere?