avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fereastra cu deschidere in calcan plus alte 3 aerisiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fereastra cu deschidere in calcan plus alte 3 aerisiri

Am acordul verbal al vecinului pentru realizarea in calcan a unei ferestre de dimensiuni reduse si a altor 3 aerisiri necesare pivnitei, hotei si centralei termice cu conditia respectarii unor termeni.
Sub ce forma trebuie semnata aceasta intelegere : acord bilateral sau declaratie. Au aceasi valoare juridica? Notarii imi spun ca pentru astfel de acorduri se face o declaratie iar vecinii in cauza solicita un acord bilateral.
O astfel de declaratie am facut in urma cu cativa ani atunci cand am izolat casa pe calcan. Este o diferenta intre izolarea calcanului si modificarea lui asa cum sustin ei?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters191238 , utilizator 19:34, 29 Noiembrie 2012
buna seara.
Este, modificati fatada.Pentru linistea dumneavoastra si a urmasilor este normal un acord al vecinilor autentificat la notar.
va multumesc
Marin Baescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)
Derogare de la prevederile certifiatului de urbanism coyotu27 coyotu27 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspunsuri la urmatoarea problema pe care o am. Detin un teren in Bucuresti, in cartierul 23 augist , de 250mp ... (vezi toată discuția)
Hota vecinilor antovali antovali Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)