avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Activitate A.zaharia

Activitate A.zaharia

Îmi cer scuze. Mă refeream la faptul că ea încă are rate de plătit deși rata a fost făcută în urmă cu 12 ani. Rămâne des cu plata ratelor în urmă, cum s-a întâmplat și acum de a primit înștiințare că va fi dată în judecată dacă nu plătește ratele.

Mulțumesc pentru răspuns!
Bună seara. În urmă cu 12 ani, după ce a murit tatăl meu, mama mea a făcut rată la bancă și încă o achită. Noi abia acum am fost la notar să dezbatem moștenirea după tata. Părinții mei nu au fost căsătoriți , ambii erau trecuți pe actul apartamentului. Deci acum noi am deschis succesiunea pentru partea tatălui: eu, mama și fratele meu din partea tatălui. Încă așteptăm ca notarul să primească răspuns din partea fratelui meu, eu nu îl cunosc și nici nu l-am găsit. Întrebarea mea este următoarea: poate banca să ia un apartament pentru care se dezbate succesiunea? Mama a primit înștiințare de la bancă precum că va fi dată în judecată că nu a plătit ratele, iar ea când a făcut rata, a girat cu apartamentul. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Multumesc !
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Din 1 noiembrie 2017 pana in mai 2018 nu am muncit, am avut concediu de risc maternal din Olanda.
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Buna seara.
Am muncit in Romania:
Iunie 2015- septembrie 2015 ca vânzător
Octombrie 2015 - martie 2017 ca operator amanet
Aprilie 2017- Octombrie 2017 am muncit in Olanda, în 1 noiembrie 2017 m-am intors in tara deoarece am rămas însărcinată.
Din octombrie 2015 până în mai 2017 am fost studentă.
După naștere am primit 4 luni concediu din Olanda.
Buna seara .

Am nascut pe 5 mai 2018. Am fost angajată pana pe 8 martie 2017 in Romania, studentă pana in mai 2017. Am muncit in strainatate pana in noiembrie 2017. După naștere am primit concediu 4 luni din Olanda. Pot depune dosarul de indemnizație in România acum deși au trecut 4 luni de la nastere?