In cazul in care un profesor discrimineaza in mod clar un elev,ce poate sa fac un elev?Nu ma refer la note cat la comportamentul fata de elev,Am sa ofer 3 exemple mai jos si as dori sa imi spuneti daca se poate face ceva in oricare din ele.
Spre exepmlu:
-> "Lui Gigel ii suna teleonul in ora,profesorul il duce direct la director cu toate ca Gigel se roaga si isi cere mi de scuze,a doua zi Adelinei ii suna telefonul in ora cu acelasi profesor,profesorul se uita la Adelina,nu spune nimic si continua ora."
-> "Gigel sta pe telefon in timpul orei la fel ca restul clasei,doar ca lui Gigel profesorul vrea sa ii scada nota pentru ca il dicrimineaza"
-> "Gigel isi invata pentru teza,Mihai sta langa el si copiaza exact la fel de la Gigel.Cand se anunta rezultate Mihai luase 10 iar Gigel 7,desi lucrarile erau identice"
Buna ziua,astazi am fost la posta sa imi ridic un colet primit din China,am mai cumparat anumite articole cu valoare mai mare de 10 euro la care nu am fost nevoit sa platesc asa zisele taxe vamale(plata fiind online si coletul sosind in aproximativ o luna).
Dar in acest caz mi-am cumparat o pereche de adidasi la pretul de 102 lei,colet care nu mi-a fost acordat pana ce nu am platit suma de 27 de lei doamnei de la posta vamala(cica TVA). Am incercat sa ma documentez din legislatie si am observat ca este mentionat faptul ca de la o persoana fizica la alta nu se percep taxe.
Eu am cumparat de pe site-ul Ebay(un fel de olx global) nu de la o persoana juridica,ci de la una fizica.Acea persoana garantand transportul gratis in pret.De ce mi-au fost luati alti 27 de lei?