avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Discriminat de un profesor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Discriminat de un profesor

In cazul in care un profesor discrimineaza in mod clar un elev,ce poate sa fac un elev?Nu ma refer la note cat la comportamentul fata de elev,Am sa ofer 3 exemple mai jos si as dori sa imi spuneti daca se poate face ceva in oricare din ele.

Spre exepmlu:
-> "Lui Gigel ii suna teleonul in ora,profesorul il duce direct la director cu toate ca Gigel se roaga si isi cere mi de scuze,a doua zi Adelinei ii suna telefonul in ora cu acelasi profesor,profesorul se uita la Adelina,nu spune nimic si continua ora."
-> "Gigel sta pe telefon in timpul orei la fel ca restul clasei,doar ca lui Gigel profesorul vrea sa ii scada nota pentru ca il dicrimineaza"
-> "Gigel isi invata pentru teza,Mihai sta langa el si copiaza exact la fel de la Gigel.Cand se anunta rezultate Mihai luase 10 iar Gigel 7,desi lucrarile erau identice"
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:02, 4 Decembrie 2018
Tehnic, asta nu e discriminare: nu se face pe criterii de sex, rasa, etnicitate, orientare politica, orientare sexuala, origine de clasa, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare s.sttefan s.sttefan Buna ziua Va rog sa ma lamuriti daca in cazul functionarilor publici cu aceleasi drepturi si obligatii si care lucreaza in schimburi, seful nemijlocit ii ... (vezi toată discuția)
Este permisă discriminarea bărbaților?? ContSters396991 ContSters396991 Legea 446/2006 Art. 3 (5) La declararea mobilizării şi a stării de război sau la instituirea stării de asediu, îndeplinirea serviciului militar în ... (vezi toată discuția)
Discriminare la angajare? serian serian buna seara am o intrebare am cerere depusa pentru angajare din anul 2004 la sc oil terminal de atunci s-au facut ...angajari pe criterii ...am fost in audiente ... (vezi toată discuția)