avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate George Nisa

Activitate George Nisa

Răspuns la discuția Refuz concediu
Ca nimeni de la noi din companie nu își ia concediul în perioada aia si ca trebuia sa le cer si acordul colegilor,
ca ar trebui sa muncească mai mult colegii mei
Răspuns la discuția Refuz concediu
Am specificat mai sus , concediul l-am cerut pe data de 28.09.2018 pentru perioada sărbătorilor de iarnă, în concluzie am informat angajatorul cu 80 de zile înainte. Precizez faptul că niciun alt coleg nu are concediu în acea perioadă .
Răspuns la discuția Refuz concediu
Si cum ramane cu faptul ca am fost injurat si obligat sa-mi dau demisia, in conditiile in care eu doar mi-am cerut dreptul la concediul de odihna?
Răspuns la discuția Refuz concediu
Ideea este ca dupa ce am avut dicutia despre concediu si mi-a zis ca daca imi iau concediul in perioada dorita de mine, dupa ce ma intorc pot sa imi fac bagajele si mi-a adresat injurii , eu i-am spus ca nu o sa ramana treaba asa , dupa care am iesit pe usa si am plect la treaba mea. Ulterior dupa ce m-am intors mi-a zis in felul urmator ' Cum vrei sa incheiem colaborarea, iti dai demisia sau te dam noi afara ?'. In concluzie trebuie sa fac cumva sa plec.
Discuție Refuz concediu
Bună ziua. As dori sa știu cum să procedez în cazul în care șeful mi-a refuzat concediul în perioada sărbătorilor de iarnă. Si asta nu este tot, am fost înjurat și mi s-a spus că dacă îmi iau concediul, când ma întorc pot sa imi fac bagajul si sa plec! După ce i-am zis ca de ce m-a înjurat și ca asta nu o sa rămână așa, el a tăcut, eu am plecat că aveam treaba. (În tot acest timp a asistat si un alt coleg la discuție). După ce m-am întors după șantier, șeful mi-a zis ca sa imi dau demisia sau o sa ma dea ei afară., precizez că pentru faptul că am cerut concediul de odihnă. Un sfat vă rog!