avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Paraschiv Ramona

Activitate Paraschiv Ramona

buna ziua sunt o fata de 17 ani ..tatal meu a cazut inkis in luna martie iar mama mea este decedata ...eu am 5 frati 2 gemene de 4 ani o sora de 11 ani un frate de 15 iar unul de 18 ...in acest timp cat tatal meu a fost inkis eu miam crescut singura fratii impreuna cu pr meu de 23 de ani ...tata ma lasat sa fiu cu el impreuna ..acum 2 saptamani am plecat de acasa impreuna cu prietenul meu major.. pt ca nu mai faceam fata ...tatal meu are o sora iar aceasta ma chinuie ma tortureaza ma sechestreaza ma bate etc .a vrut sa ma trimeata la prostitutie si de aceea am plecat cu prietenul meu...ia ma dat disparuta la politie dar eu nu eram disparuta ca vb cu ia la telefon si prin mesaje ma ameninta si tot felul de lucruri si imi spunea ca o sa ma gaseasca politia si ma ia la casa de copiii iar pr meu intra la coruptie de minori...dar el nu ma corupt stia toata lumea de relatia asta tata mi la prezentat ..iar sora lui vrea sa ma trm la produs prin alte tari ...exista vreo solutie ca pr meu sa nu fie inkis si eu sa nu fiu la casa de copii si sa raman cu el?