avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor - amenințări de la sora tatălui meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor - amenințări de la sora tatălui meu

buna ziua sunt o fata de 17 ani ..tatal meu a cazut inkis in luna martie iar mama mea este decedata ...eu am 5 frati 2 gemene de 4 ani o sora de 11 ani un frate de 15 iar unul de 18 ...in acest timp cat tatal meu a fost inkis eu miam crescut singura fratii impreuna cu pr meu de 23 de ani ...tata ma lasat sa fiu cu el impreuna ..acum 2 saptamani am plecat de acasa impreuna cu prietenul meu major.. pt ca nu mai faceam fata ...tatal meu are o sora iar aceasta ma chinuie ma tortureaza ma sechestreaza ma bate etc .a vrut sa ma trimeata la prostitutie si de aceea am plecat cu prietenul meu...ia ma dat disparuta la politie dar eu nu eram disparuta ca vb cu ia la telefon si prin mesaje ma ameninta si tot felul de lucruri si imi spunea ca o sa ma gaseasca politia si ma ia la casa de copiii iar pr meu intra la coruptie de minori...dar el nu ma corupt stia toata lumea de relatia asta tata mi la prezentat ..iar sora lui vrea sa ma trm la produs prin alte tari ...exista vreo solutie ca pr meu sa nu fie inkis si eu sa nu fiu la casa de copii si sa raman cu el?
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:16, 30 Septembrie 2018
In primul rand, nu mai scrie ca si cum ai fi pe messenger, cuvintele se scriu intregi si nu prescurtate si cu respectarea regulilor de ortografie, inkis se scrie "inchis".

In al doilea rand, pr tau are un loc de munca, te poate intretine daca te muti la el?

Ce parere au parintii lui despre situatia voastra?

Pr nu poate intra la corupere de minori, trebuie indeplinite anumite conditii care par sa nu fie indeplinite din moment ce te-a ajutat cu ceilalti frati ai tai.

In situatia voastra trebuie sa apelezi la ajutorul specializat al Directiei de asistenta sociala si protectie a copilului, exista integrarea in familii parentale cu toti fratii, exista solutii daca parintii naturali sunt abuzivi sau nu mai sunt in viata. Important este sa soliciti ajutor unde trebuie.

Apeleaza la telefonul copilului, este gratuit in orice retea telefonica, pentru a primi consiliere si indrumari pentru situatia voastra deosebita.
nr. tel. 116111
[ link extern ] /

Facebook
[ link extern ] /


Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora de 17 ani incuiata in casa alex2992 alex2992 Buna ziua ! Prietena mea are 17 ani si 6 luni (va implini 18 ani in iulie). Mama sa, care locuieste cu fostul ei sot (fostul tata vitreg al fetei) impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu ... petrunica petrunica Nu cred ca corupere de minori inseamna neaparat sex, de exemplu cand il convingi pe un minor sa fure ca nu primeste pedeapsa, sau sa faca orice alte ... (vezi toată discuția)
Minora de 13 ani fugita, politia refuza sa ajute dorobantuemilia dorobantuemilia buna ziua. ma numesc Emilia. locuiesc cu sotul in Germania. de mai bine de 6 luni, mama mea are probleme cu sora mea de 13 ani care tot pleaca de acasa ... (vezi toată discuția)