avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora de 17 ani incuiata in casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora de 17 ani incuiata in casa

Buna ziua ! Prietena mea are 17 ani si 6 luni (va implini 18 ani in iulie). Mama sa, care locuieste cu fostul ei sot (fostul tata vitreg al fetei) impreuna cu acesta i-au interzis sa mai aiba o relatie cu mine dupa ce timp de 6 luni nu a fost nicio problema. Mama sa chiar a trimis-o sa doarma la mine cand era plecata. Acum nu ii mai dau voie sa iasa din casa. Nu are voie sa se vada cu prietenii, nu are voie sa vorbeasca la telefon si nu are voie la calculator. Ei nu sunt de acord cu relatia noastra fiindca am avut anumite probleme, ne-am certat, dar le-am rezolvat. Au parintii voie sa ii interzica sa iasa din casa sau sa comunice cu lumea din exterior? Mentionez ca am primit si anumite amenintari din partea fostului tata vitreg (picioare rupte, oameni angajati sa ma bata etc.) M-a amenintat si cu plangere impotriva mea pentru corupere de minori. Nu au fost promisiuni de casatorie, nu a fost prostitutie si nici nu am realizat filme cu continut pornografic.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:26, 5 Ianuarie 2013
Este normal ca orice parinte responsabil sa verifice comportamentul,prietenii si relatiile copilului,
astfel incat sa se asigure ca acesta nu se afla in cercuri sau in relatii cu persoane cu anumite tare sau inclinatii anormale varstei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, minor ingrijire comuna dienusa dienusa parinti divortati prin notar,ingrijire comuna fetita de 7 ani.va rog sa ma ajutati intr-o problema mai delicata...fetita e data in ingrijirea mamei cu ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa stau cu mama betinebety betinebety Buna. Ma numesc Betycam 16 ani si am o problema cu mama . In fiecare zi isi cauta motiv de scandal ma jignește foarte urat si e mereu pusa sa ma bata ma ... (vezi toată discuția)