avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate FLORINA28

Activitate FLORINA28

multumesc , ma puteti ajuta cu un cadru legal , sa il pot studia si sa il folosesc catre banca??
multumesc pentru raspuns, dar totusI stopajul la sursa ( cas , sanatate si somaj), nu sunt drepurile angajatorului , ele sunt reinute de la salariat si trebuiesc platite obligatoriu. deci ma obliga sa incalc legea ?
buna ziua, am urmatoarea speta :
am primit o poprire pe tert conform baza Codului de procedura civila , art 780 .
in acelasi text de lege , la art 780 alin c) ............sumele aferente platii drepturilor salariale viitoare, pe o perioada de 3 luni de la data infiintarii popririi. Atunci cand asupra aceluiasi cont sunt infiintate mai multe popriri, termenul de 3 luni in care se pot efectua plati aferente drepturilor salariale viitoare se calculeaza o singura data de la momentul infiintarii primei popriri.
Problema esta ca banca considera drepturia salariale numai restul de plata , iar stopajul la sursa si contributiile aferente nu . in acest mod eu nu pot plati contributiile aferente si pierd esalonarea la plata .
va rog daca se poate o lamurire la acesata interpretare . juristul regiei interpreteaza identic ca si banca .
va multumesc