Buna. Ma scuzati am sa fiu mai atenta pe viitor . Am sunat sefa de magazin sa o anunt ca din cauza unor probleme in familie nu am sa ma mai prezint la locul de munca. Mia spus ca asta nu se poate de pe o zi pe alta si ca trebuie sa semnez niste acte pentru desfacerea contractului . Ce se poate intqmpla daca nu pot ajunge pana la sfarsitul lunii? Imi poate oprii salariul pe care trebuie sa il primesc?
Buna am fost anagjata intrun loc si din cauza unor probleme nu mai pot merge . Șefa mia spus ca trebuie sa merg ptr a desface contractul. Ce se intampla daca nu pot ajunge sa semnez? Mulțumesc
Buna. In data de 02.12.2019 am achitat suma de 101 lei reprezentand rata FARA dobanda a creditului. Iar acum o zi am primit mesaj ca sunt restanta am sunat frumos si am spus operatorului ca eu am achitat intotdeauna inaintea scadentei. Iar el mi-a spus ca platile facute inainte de data de 5 cand se emite extrasul se adauga la suma dar nu se plateste rata asta rezultand in RATE CU DOBANDA . Operatorul imi comunica , ca la momentul actual am de plata 231 de lei cu tot cu rata de pe luna aceasta. Din moment ce eu am depus suma respectiva ar trebui sa ramana in cont iar la data de 5 sa se perceapa ca rata. Nu specifica niciunde in contaract ca pl??ile se fac din data de 5 pana la data scadenta 22. Este normal ca in cazul neplatii ratei sa se puna dobanada puteau pur si simplu sa o puna restanta pe urmatorul extras nu sa imi puna dobanda si sa imi spuna ca acea suma cu dobanda este 29 de lei pana la plata .
Buna in iulie sa plătit al 13-lea salar iau D-na de la secretariat mia spus că mi se va trage o suma modică din plata pe octombrie deoarece am băgat lichidarea mai devreme. Cum vine asta
De 3 ani de când m-am angajat aici mi s-a spus că daca vom lipsi la începutul lunii 1 saptamana nu ni se va vira avansul deoarece nu avem destule ore. Iar cum am menționat mai sus am avut medical din data de 1 până 8 octombrie. Iar in data de 24 mie nu mi s-a virat avansul . Cat despre salar ce pot spune . Într-o luna a fost salariul mai mic decât avansul.
Nu am fost sunat a mâine dimineață am sa merg la biroul firmei sa vad ce pot face,este normal sa nu iti da avansul daca ai lipsit 3 zile la începutul lunii?
Total brut este de 2827 pe fluturasul aferent lunii septembrie. Iar zile lipsa am avut din data de 1 octombrie până în 8 octombrie.am vrut 2 zile neplătită iar ieri am anunțat că nu am sa ma mai prezint la muncă. Si vineri am sa merg sa ridic actul care atestă desfacerea contractului si sa predau echipamentul
Estimativ cam ce suma am sa primesc la începutul lunii viitoare? , Cat poate lua angajatorul ? Nu imi va da nici avansul cuvenit pe luna in curs care ar fi trebuit să intre în data de 25? Multumesc anticipat