avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata inaintea emiterii extrasului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata inaintea emiterii extrasului

Buna. In data de 02.12.2019 am achitat suma de 101 lei reprezentand rata FARA dobanda a creditului. Iar acum o zi am primit mesaj ca sunt restanta am sunat frumos si am spus operatorului ca eu am achitat intotdeauna inaintea scadentei. Iar el mi-a spus ca platile facute inainte de data de 5 cand se emite extrasul se adauga la suma dar nu se plateste rata asta rezultand in RATE CU DOBANDA . Operatorul imi comunica , ca la momentul actual am de plata 231 de lei cu tot cu rata de pe luna aceasta. Din moment ce eu am depus suma respectiva ar trebui sa ramana in cont iar la data de 5 sa se perceapa ca rata. Nu specifica niciunde in contaract ca pl??ile se fac din data de 5 pana la data scadenta 22. Este normal ca in cazul neplatii ratei sa se puna dobanada puteau pur si simplu sa o puna restanta pe urmatorul extras nu sa imi puna dobanda si sa imi spuna ca acea suma cu dobanda este 29 de lei pana la plata .

Alte discuții în legătură

Plata rata inainte de scadenta marghi marghi Buna ziua si La Multi Ani! Am platit rata la banca in data de 2 dec.2019 iar extrasul s-a trimis in data de 5. IERI AM PRIMIT UN MESAJ,CA AM O RESTANTA DE 4 ... (vezi toată discuția)
Recuperare corecta de catre executor a datoriilor la banca eagle_free eagle_free Am citit un material (publicat in august 2012) pe net care spune ca: Astfel, conform noilor reglementari, nu se pot aplica dobanzi penalizatoare decat la ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati cristinavr cristinavr Hristos a inviat! Copilul meu in varsta de 23 de ani, student, care lipseste din tara inca 2 luni de zile, a avut contract cu o firma de telefonie mobila in ... (vezi toată discuția)