avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata rata inainte de scadenta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata rata inainte de scadenta

Buna ziua si La Multi Ani! Am platit rata la banca in data de 2 dec.2019 iar extrasul s-a trimis in data de 5. IERI AM PRIMIT UN MESAJ,CA AM O RESTANTA DE 4 LEI.Am sunat la banca,unde mi s-a spus sa platesc suma de 232 lei ca atata am restanta cu rata cu tot,rata fiind de 101 lei.Mi s-a spus ca din cauza ca am platit inaintea emiterii extrasului,nu am a acoperit rata si s-a alocat ultimei rate .Chiar daca am platit inainte,banii aceia nu in contul meu intra?Si eu mereu platesc 110 lei rata,sa acopere si comisionul acela de 4 lei lunar.Niciodata nu am platit doar 101 lei.Ce este de facut?Ajutati-ma sa inteleg,ce pot sa fac, nu ma deranjeaza ca trebuie sa platesc o rata in plus,ma deranjeaza ca m-au pus restanta si trebuie sa platesc dobanda pe banii mei.Si atunci cei 110 lei ce am platit in data de 2.12 unde sunt?de ce nu a acoperit rata ?Avand destul cat sa acopere rata.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Credit 2400ron ajuns la 15000 ? thefnk thefnk In anul 2005 am scos un credit de 2400 ron pe 5 ani de la banca [ ediat numele bancii] am platit 100ron/lunar timp de 3 ani crezand ca sunt la zi cu ratele dar ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza penalitatile??? julius.jr julius.jr Mama ia un credit de la o banca in valoare de 2200 ron, bani pe care ii si ia ,,in mina\" cum se spune.Mama are 65 ani.Banca calculeaza suma de rambursat in 48 ... (vezi toată discuția)
Leasing curtayns curtayns Salutare! Doresc sa achizitionez o masina in leasing pe firma fratelui meu. Deoarece dau avans 50% mi s-a spus ca nu mai este nevoie sa prezint bilantul ... (vezi toată discuția)