avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate Spiru Vasile

Activitate Spiru Vasile

De 2 ani am dat un avans de 54.000 Euro, unui dezvoltator PFA, pentru cumpărarea unui ap. cu 2 camere în București. Am semnat o Promisiune bilaterala de vânzare- cumpărare. Eu ca promitent - cumpărător, m-am achitat întocmai și la timp de obligațiile ce-mi reveneau. În schimb promitentul vânzător ma tot duce cu vorba, semnând la notar trei acte adiționale, la notar, care amână termenul de încheiere a tranzacției, deoarece imobilul nu are recepția făcută. Pe 30 mai avem o noua întrevedere cu notarul. Ce ma sfătuiți sa fac. Sa semnez un nou act adițional, sau sa solicit returnarea avansului și a daunelor de 20 000 euro ,stipulate în contract.
Va mulțumesc !
Spiru Vasile :
A m depus în data de 27.04.2015 la SSRMLÎRC, Cererea și documentele doveditoare, pentru obtinerea certificatului de Luptator cu rol determinant.Secretariarul a respins cerere mea spunându-mi să fac contestatie la Comisia Parlamentară A Revoluționarilor din Decembrie 1989. Comisia a analizat dosarul meu și a soluționat contestația ca ASMISĂ. Soluția a fost transmisă SSPRMLÎRC in vederea eliberării noului certificat de luptator cu rol determinant. Dosarul meu declarat admis zace din 17.11.2015 și până-n prezent la aceată instituție care culmea declara din nou respins dosarul meu din motiv de netransmitere intre institutii a nu știu căror acte și că trebuie să-mi rezolv probleme in contencios administrativ la Tribunalul sectorului 1. Ce și cum trebuie să procedez în continuare ?