De ce Secretariatul de Stat pentru Recunoasterea Meritelor Luptatorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945 - 1989 a respins de 2 ori cererea mea de obtinere a titlului de Luptator cu rol determinant ?
A m depus în data de 27.04.2015 la SSRMLÎRC, Cererea și documentele doveditoare, pentru obtinerea certificatului de Luptator cu rol determinant.Secretariarul a respins cerere mea spunându-mi să fac contestatie la Comisia Parlamentară A Revoluționarilor din Decembrie 1989. Comisia a analizat dosarul meu și a soluționat contestația ca ASMISĂ. Soluția a fost transmisă SSPRMLÎRC in vederea eliberării noului certificat de luptator cu rol determinant. Dosarul meu declarat admis zace din 17.11.2015 și până-n prezent la aceată instituție care culmea declara din nou respins dosarul meu din motiv de netransmitere intre institutii a nu știu căror acte și că trebuie să-mi rezolv probleme in contencios administrativ la Tribunalul sectorului 1. Ce și cum trebuie să procedez în continuare ?