avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De ce Secretariatul de Stat pentru Recunoasterea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De ce Secretariatul de Stat pentru Recunoasterea Meritelor Luptatorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945 - 1989 a respins de 2 ori cererea mea de obtinere a titlului de Luptator cu rol determinant ?

A m depus în data de 27.04.2015 la SSRMLÎRC, Cererea și documentele doveditoare, pentru obtinerea certificatului de Luptator cu rol determinant.Secretariarul a respins cerere mea spunându-mi să fac contestatie la Comisia Parlamentară A Revoluționarilor din Decembrie 1989. Comisia a analizat dosarul meu și a soluționat contestația ca ASMISĂ. Soluția a fost transmisă SSPRMLÎRC in vederea eliberării noului certificat de luptator cu rol determinant. Dosarul meu declarat admis zace din 17.11.2015 și până-n prezent la aceată instituție care culmea declara din nou respins dosarul meu din motiv de netransmitere intre institutii a nu știu căror acte și că trebuie să-mi rezolv probleme in contencios administrativ la Tribunalul sectorului 1. Ce și cum trebuie să procedez în continuare ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:40, 1 Octombrie 2018
Buna seara,
Va trebui sa va adresati instantei la TRIBUNALUL BUCURESTI. nu exista tribunal sector 1 in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii restante revolutionari 2013 ana191 ana191 Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva....in ce luna se dau indemnizatiile restante de revolutionari. Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum sa dobandesc drepturi prevazute in legea 34/2004 ileanatudorache ileanatudorache Buna ziua, Sunt urmas al revolutiei din 89 si doresc sa intru in posesia unor drepturi stipulate in lege. Legea e mare si cu multe drepturi,insa numai usi in ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea certificatului de revolutionar peste termen DanyD DanyD In situatia in care un revolutionar care detine certificat conform L42/1990, nu a depus in termenul prev. de L.341/2004 cererea de preschimbare a ... (vezi toată discuția)