avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim1144

Activitate Anonim1144

Eu am spus cumparatorului ca nu am statie pt a face proba.el a zis ca nu e problrma..o sa cunpere statia pe viitor. Da ma refer ca boxa merge si cântă , dar el spune ca nu ii place sunetul. Pe mine ma interesează daca acționează in instanță ...Eu nu am bagat pe gat cu forta ninic. A venit a luat-o si a plecat..eu nu stiu ce preferințe are el..si ce ureche sensibilă are
Buna ziua! Am avut la vanzare o boxa de muzica( boxa funcționeaza). Un anume cetățean a vrut boxa. A venit ..ne.-am întâlnit si a cumpărat boxa.in 5 minute a si plecat.( eu i-am spus din strat ca nu am stație audio sa ii putem face proba ( ma repet la mine boxa funcioneaza). El a zis ca pe viitor o sa cumpere el stație pt boxa).
Peste 2 zile imi da mesaj..ca nu merge.apoi zice ca merge dar are zgomote ciudate in incinta boxei...si ca a fost la meseriași si ca a fost reparata acea boxa mai demult.si acum e defecta. Mi-a trimis un video cu ea cum functioneaza pe ideea sa ascult si eu zgomotul care il aude el.boxa asa a functionat si la mine..nu mi se pare nimic la ea. Imi cere 900 de lei inapoi ( el a platit pe ea 1050 de lei). Vrea 900 de lei sa cumpere alta.daca nu ma da in judecată. Cum comentați? Ce pot sa fac? Mulțumesc!