avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am vandut un bun pe un site de vânzări
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am vandut un bun pe un site de vânzări

Buna ziua! Am avut la vanzare o boxa de muzica( boxa funcționeaza). Un anume cetățean a vrut boxa. A venit ..ne.-am întâlnit si a cumpărat boxa.in 5 minute a si plecat.( eu i-am spus din strat ca nu am stație audio sa ii putem face proba ( ma repet la mine boxa funcioneaza). El a zis ca pe viitor o sa cumpere el stație pt boxa).
Peste 2 zile imi da mesaj..ca nu merge.apoi zice ca merge dar are zgomote ciudate in incinta boxei...si ca a fost la meseriași si ca a fost reparata acea boxa mai demult.si acum e defecta. Mi-a trimis un video cu ea cum functioneaza pe ideea sa ascult si eu zgomotul care il aude el.boxa asa a functionat si la mine..nu mi se pare nimic la ea. Imi cere 900 de lei inapoi ( el a platit pe ea 1050 de lei). Vrea 900 de lei sa cumpere alta.daca nu ma da in judecată. Cum comentați? Ce pot sa fac? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Anonim1144 , utilizator 15:33, 2 Octombrie 2018
Sa ii oferiti posibilitatea de a returna produsul pentru a primi suma integral inapoi cum e si normal, pentru ca dvs nu ati putut face proba functionarii la cumparare si recunoasteti si in postare ca produsul functioneaza la fel (adica clientul nu a stricat boxa de tot). Cred ca e cea mai "ieftina" solutie pentru toata lumea.
Eu am spus cumparatorului ca nu am statie pt a face proba.el a zis ca nu e problrma..o sa cunpere statia pe viitor. Da ma refer ca boxa merge si cântă , dar el spune ca nu ii place sunetul. Pe mine ma interesează daca acționează in instanță ...Eu nu am bagat pe gat cu forta ninic. A venit a luat-o si a plecat..eu nu stiu ce preferințe are el..si ce ureche sensibilă are

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme combina frigorifica ionel82 ionel82 Buna ziua,va scriu in speranta ca voi gasi rezolvare la problema mea:in luna Decembrie 2014 am achizitionat o combina frigorifica marca Ariston Hotpoint si ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Returnare produs cumparat gica.abeaboeru gica.abeaboeru Buna ziua, Acum o saptamana am cumparat de la un renumit lant de magazine romanesc un produs Hi Fi. Dupa ce mi s-a facut proba si am ajuns cu el acasa, l-am ... (vezi toată discuția)