avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Z.

Activitate Roxana Z.

Răspuns la discuția Suprapunere ccc
Buna ziua! Sunt interesată să stiu cum ati rezolvat! Sunt in aceeasi situatie. Multumesc!
Buna ziua! Pot beneficia eu de câteva zile prenatal, după care sotul dupa ce nasc sa beneficieze de concediu de crestere ? Ma gandesc sa nu afecteze si sa nu mai poată beneficia sotul de concediu de crestere daca eu imi iau concediu prenatal pe o perioadă mai scurta.
Răspuns la discuția Ccc tatăl copilului
Nu am 12 luni lucrate. Data nasterii este la începutul lunii aprilie. Am 7 luni de lucru. Angajatorul nu are personal.. eu sunt cam in plus ținând cont că nu pot îndeplini toate sarcinile de serviciu. Așadar, voi încheia contractul de munca. Voiam să stiu daca in cazul asta, poate intra sotul in ccc. Precizez ca nu îndeplinesc condițiile ca sa pot intra in concediu prenatal/postnatal. Sau orice alt concediu, cu excepția celui de odihnă si cel medical.
Buna ziua! Sunt însărcinată și lucrez. In scurt timp voi înceta contractul de munca din motive personale. Poate intra sotul in concediu de crestere a copilului? Ca am citit si una dintre conditii este :după încetarea concediu de maternitate obligatoriu. Dar nu înțeleg care este acela. Mai ales că eu nu voi beneficia de el. Poate intra sotul daca nu îndeplinim această condiție?