avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate P. Adrian

Activitate P. Adrian

Pai tocmai asta este problema poprirea pe conturile din care ar trebui sa fim platiti citez: "Odată cu deblocarea conturilor se va face în mod imediat plata salariilor.
Până la soluționarea acestui aspect nu există nicio altă posibilitate de plată"

GRINSOLV IPURL a scris:

De la data infiintarii popririi puteti primi salariile timp de 3 luni, daca exista bani la angajator. A se vedea art. 780 pct. 5 lit. c Cod procedura civila.
Pentru aceasta angajatorul ar fi potrivit sa angajeze un avocat pt a face demersurile necesare.

Sper sa va fie de folos informatiile.

Buna ziua , am o mare nelamurire in legatura cu ce se intampla in firma unde lucrez. Ca urmare a acumularii datoriilor la bugetul de stat in valoare de 500.000 ron, conturile societatii au fost automat poprite. In consecinta conducerea ne-a comunicat nouă , angajatilor sa ne luam concediu de odihna pe termen de 10 zile pana se rezolva situatia , numai ca astazi au oficializat faptul ca nu se va mai redeschide din cauza lipsei lichiditatilor si ne-au indemnat sa ne dam demisiile. Conducerea ne-a anuntat ca odata cu deblocarea conturilor ne vom primi si salariile datorate. Intrebarea mea este ce putem face noi angajatii in legatura cu asta ca sa ne primim salariul la data aferenta ? Fiind in prag de sarbatori avem mare nevoie de acei bani.
Vă multumesc anticipat pentru orice ajutor/sfat.
P.S. imi cer scuze daca din neștiința am postat in categoria gresită.
Buna ziua , am o problema , acum cateva luni mai exact in februarie am fost surprins pe strada detinand o cantitate f mica de marijuana (0,2-0,35). Am fost la sectie , declaratiile de vigoare si toate cele , am recunoscut fapta si mi au zis ca voi fi citat de domnii de la procuratura. A trecut atata timp incat am crezut ca m-au lasat in pace dar ieri au venit niste domni sa-mi inmaneze personal citatia (ghinionul meu este ca mama era acasa si ea a raspuns .. si a inlemnit cand a auzit). Acum intrebarea mea este ce mi se poate intampla in cel mai rau caz avand in vedere ca sunt la prima abatere in viata mea si cantitatea era mica. Ce ma ingrijoreaza cel mai mult este ca pe citatie nu scria nici ce fel de droguri detineam nici cantitatea, doar ca era pt consum propriu . Multumesc mult anticipat !

P.S imi cer scuze daca am gresit forumul .