Buna ziua,ma regasesc in aceeasi situatie cu demolarea balconului.Si la mine situatia e delicata,avand si centrala de apartament montata pe balcon.Seful de santier ameninta cu expertiza de la primarie si amendarea celor ce nu permit demolarea .....Va rog sa-mi spuneti daca si cum ati rezolvat problema
PaulAvram a scris:
Va mulțumesc pentru raspunsuri.
Am facut acest lucru, inainte de inceperea lucrărilor te izolare termica a blocului. Am fost intrebati fiecare apartament cine doreste inlocuirea geamurilor. Dupa care s-a venit cu alta intrebare cine doreste sa ii fie refacut balconul. Ieri s-a revenit cu intrebarea, sub forma obligatorie, de demolare a acelor placi ce formeaza balconul.
La primele discutii legate de balcoane am intrebat administrartia blocului care a spus ca nu a vazut nicaieri specificat astfel de lucrari la balcoane.
Repet. Daca nu mi-ar afecta interiorul apartamententului nu m-ar deranja. Dar dansii insista pe faptul ca trebuie demolate acele placi fara a-mi spune un motiv concret. Daca este vorba de estetic, exista solutii.
In cazul meu, demolarea, demontarea, darea jos sau cum vreti sa le spunem, a acelor placi ce formează pererii balconului practic, imi afecteaza interiorul apartamentului.