avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Activitate Steliana74

Activitate Steliana74

Răspuns la discuția Reabilitare termica si demolare
Buna ziua,ma regasesc in aceeasi situatie cu demolarea balconului.Si la mine situatia e delicata,avand si centrala de apartament montata pe balcon.Seful de santier ameninta cu expertiza de la primarie si amendarea celor ce nu permit demolarea .....Va rog sa-mi spuneti daca si cum ati rezolvat problema

PaulAvram a scris:

Va mulțumesc pentru raspunsuri.
Am facut acest lucru, inainte de inceperea lucrărilor te izolare termica a blocului. Am fost intrebati fiecare apartament cine doreste inlocuirea geamurilor. Dupa care s-a venit cu alta intrebare cine doreste sa ii fie refacut balconul. Ieri s-a revenit cu intrebarea, sub forma obligatorie, de demolare a acelor placi ce formeaza balconul.
La primele discutii legate de balcoane am intrebat administrartia blocului care a spus ca nu a vazut nicaieri specificat astfel de lucrari la balcoane.
Repet. Daca nu mi-ar afecta interiorul apartamententului nu m-ar deranja. Dar dansii insista pe faptul ca trebuie demolate acele placi fara a-mi spune un motiv concret. Daca este vorba de estetic, exista solutii.
In cazul meu, demolarea, demontarea, darea jos sau cum vreti sa le spunem, a acelor placi ce formează pererii balconului practic, imi afecteaza interiorul apartamentului.