Multumesc. Este de prost gust dacă scriu in contestație ce m-a nemulțumit? Din câte știu, in general sunt tipizate. Măcar definiția la debutant as dorii sa o atașez.
Va rog frumos sa-mi dați un sfat in privința următorului aspect: am participat la un concurs la un spital de stat pt ocuparea unui post de asistent medical de laborator-specialitatea anatomie patologica debutant. Eu sunt debutant am terminat postliceala sanitara in Iulie. Deși am luat nota 8 la scris, m-au picat la proba practica. Problema mea este următoarea : din moment ce dânșii doresc debutant, cum este posibil sa nu te întrebe absolut nimic și sa te trimită direct sa tai la microton și sa incluzi piese in bloc de parafina. Sincer mi-se pare penibil. Vreau sa contestez acest lucru
Va multumesc frumos.o seara buna va doresc,am sa aștept 30de zile sa vad dacă mi-se remediază situația și dacă nu voi proceda întocmai recomandării dvs
Va rog din suflet sa ma sfătuiți.in Martie 2016,neavând venituri mi am plătit asigurarea de sănătate pe 7luni412lei,acum am avut nevoie de la ANAF de o adeverința și nu mi-a fost data Pt ca apar in sistem cu o amenda de 612lei,culmea la sănătate.de la un birou la altu am aflat ca persoana care s a ocupat atunci de acte a băgat de doua ori declarată nu știu care și trebuia sa plătesc pe tot anul.asrazi am plătit 198lei și mi-sa dat adeverința card îmi trebuia,dar in baza apar tot cu 600datore,la ghișeu mi-sa spus ca a făcut doamna respectiva recurs sau ceva de genu dar după o luna aflu dacă mai am sau nu datori.daca mai am ce pot face?ma simt nedreptățită,plătesc Pt ceva ce nu am facut
Buna ziua.M-am căsătorit de curând și vreau sa devin coasigurata soțului.nu realizez venituri.imi puteți spune ce pași trebuiesc urmați și in cât timp devin coasigurat?va multumesc anticipat