avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Anaf
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Anaf

Va rog din suflet sa ma sfătuiți.in Martie 2016,neavând venituri mi am plătit asigurarea de sănătate pe 7luni412lei,acum am avut nevoie de la ANAF de o adeverința și nu mi-a fost data Pt ca apar in sistem cu o amenda de 612lei,culmea la sănătate.de la un birou la altu am aflat ca persoana care s a ocupat atunci de acte a băgat de doua ori declarată nu știu care și trebuia sa plătesc pe tot anul.asrazi am plătit 198lei și mi-sa dat adeverința card îmi trebuia,dar in baza apar tot cu 600datore,la ghișeu mi-sa spus ca a făcut doamna respectiva recurs sau ceva de genu dar după o luna aflu dacă mai am sau nu datori.daca mai am ce pot face?ma simt nedreptățită,plătesc Pt ceva ce nu am facut
Cel mai recent răspuns: CamiCostea , utilizator 20:12, 11 Octombrie 2018
Depuneti o nota scrisa la registratura, cu nr. de inregistrare/ data in care explicati situatia in care va aflati si cereti lamuriri scrise.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii dvs. conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 art.8 puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva ANAF conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004. In instanta, dupa caz, puteti cere daune materiale si/ sau daune morale.
Va multumesc frumos.va rog,îmi puteți spune cum ar trebui formulata aceasta nota scrisă?
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
CamiCostea, utilizator
Prezentati datele personale. Va referiti la decizii de impunere primite si documente depuse de dvs. pentru a va sustine punctul de vedere, etc.
Va multumesc frumos.o seara buna va doresc,am sa aștept 30de zile sa vad dacă mi-se remediază situația și dacă nu voi proceda întocmai recomandării dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament gaze Ionut Grigore Ionut Grigore Buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie unde ma pot adresa sau ce pot face in situatia in care eu am achitat integral nota de plata pentru bransament pe data ... (vezi toată discuția)
Merită/pot să cer daune morale de la anaf într-o contestație ... ccristy ccristy Merită/pot să cer daune morale de la ANAF într-o contestație la executare sau doar aș stârni monstrul? Am primit de curând o somație în care mă ... (vezi toată discuția)
Prevederea legală în baza căreia se poate adresa instanţei un reprezentant sindical care lucrează într-o unitate de învăţământ Gabriela  Pintea Gabriela Pintea O cunoştinţă a fost desemnat reprezentant al unei organizaţii sindicale în şcoala în care este profesor. În calitate de reprezentant sindical, a fost ... (vezi toată discuția)