avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate rus_maria

Activitate rus_maria

buna ziua am sa va trimit va multumesc
buna ziua daca va rog frumosa sami dati o adresa sa le trimit prin posta sa le vedeti va multumesc foarte mult cu stima doamna rus mara
va multumesc problema este ca la avocati se tem neau spus in fata ce actele sunt bune iar dupa aceea ca nu mai sunt de fiecare data primim alt testament
Buna ziua am si eu o mare problema cu retrocedarea , in 1991 bunica a cerut 28 hectare padure si o moara de faina in 2003 a depus o alta cerere si o notificare , in 2005 am depus noi mostenitori o cerere CF si un CF unde am avut o casa cu teren si-n 1989 sa dat un decret de expropriere silita .Oriunde am mers cu aceste acte au fost refuzate atat prefectura jud Bihor cat si de comisia judeteana noi avem acte notarilale si toate inregistrate legale si am facut o plangere la curtea de apel alesd cand am fost acolo mi sa dat dreptate mie dar raspunsul cercetari lea dat dreptate domnului secretar si primar astea fac legea in comuna vadu crisului jud bihor fiind PNL mia spus in fata ca putem sa merem de aicea pana in oradea ca tot ei au dreptate nu mai stim ce sa facem , aceste ni sau dat de la primarie niste testamente fara nici o legalizare fara inregistrare fara stampila pe acele acte se dau o avere de miliarde , Va dati seama in august mi sa aratat o cerere facuta in 2005 si inregistrata in 2007 la primaria vadu crisului acesta fiin in termen legal si nu stiu cum domnul secretar isi scrie padurea noastra pe tatal lui se poate asa ceva NU MAI STIM CE SA FACEM VA RUGAM AJUTATINE CINEVA
VA PUTEM TRIMITE ACTELE SA VEDETI CE SE POATE FACE IN TARA ASTA

RUS MARIA
VADU CRISULUI BIHOR
0767/949538